søndag 25. mars 2012

Vår i luften

Hei hei

Våren kom litt tidlig i år, her i Oslo har vi hatt stort sett sol fra skyfri himmel den siste uken. Jeg var litt vågal å gikk noe tynn kledd en dag det straffet seg med vond hals og slapp i kroppen uke :( Som jeg desverre også smittet over på Terje. Emma og Julie ser ut til og slippe snufsingen heldigvis. De er friske og raske :0)

Julie er rundet 3 måneder nå, gleder meg til hun henger i kleran etter Emma. Hun spiser godt og ikke vært noe problem å få henne til å sove på nettene. Vi har vært heldige å fått to veldig snille jenter på torsdag kom glad nyheten, Julie slipper å bli lagt i pute. Sterk som en okse sa legen om vesle spurven vår :0)






I dag vi vært stort sett ute hele dagen, først jeg og ungene så fikk terje hvile litt. Så var det min tur for en power napp, mens terje ryddet og fikset i leiligheten. Han er knall goe  :0) Tok oss en spaser tur til aker brygge, fikk i oss en lite minneverdig middag. Skal aldri dit igjen!!  Siden både jeg og Terje er noen stabeister brukte vi tja ca 1 time hjem for ingen av oss skulle gå den veien den andre ville så vi gikk litt sikk sakk og rundt forbi, før vi kom oss helskinna hjem hehehe




Emma har for tiden, eller har vel alltid hat en dragning mot data og teleforn. Alt hun kan trykke på eller få til å lage lyd er en hit. Hun er blitt helt rå på ulike barnespill på Ipaden, det siste hun for tiden har funne på er å låne pappens Ipod. Ikke alltid at innstillingene er slik vi forlot dem men men. Vi er noe strikse på når hun får lov til å spille, slik at det ikke bare skal bli spilling og ingen leking. Så alle data utsyr og lignende må gjemmes bort, slik at hun ikke kan finne det. Da spør hun ikke etter det, men med en gang hun ser Ipaden eller Ipoden vil hun ha en av dem. Jeg er noe distre om dagen så glemmer meg litt vekk og legger fra med Ipaden uten å gjemme den. Fant henne på kjøkken bordet, godt fornøyd her om dagen!!!





Vi kommer til Vestlandet i påsken alikevel, savnet ble for stort. Gleder meg til å treffe alle sammen.

Klem ♥









lørdag 17. mars 2012

Magetrening

Dette kan jeg anbefale alle sammen å prøve. Rockering, helt genial magetrening. Den jeg har tror jeg er på 1,5 kg. Er litt mørbanket i sidene og fått noen fine blåmerker, men kjenner at musklene virkelig har fått jobbet. Er jo i en situasjon nå der magen virkelig trenger all trening den kan kan få, så jeg rocker i vei :0) Rockeringen er sammenleggbare og har et mykt og behagelig skumgummitrekk. Her får mage, hofter, midje, rygg, sete og bein virkelig kjørt seg. Skal gjøre dette anne hver dag så får vi se om den holder det den lover.




Ha en fin fin kveld ♥

fredag 16. mars 2012

En spennende tid

Hei godt folk

Nå går tiden fort, ikke lenge til vi skal begynne å legge gulv og male:0) Har funne farger og gulv jeg ønsker å bruke. Har  ikke sett hvordan det ser ut enda så tør ikke ta de endelige avgjørelsene før vi er inni huset og ser hvordan det er. Har jo tegninger, men synes det er vanskelig å se det for meg størrelse og slikt.
Har lyst til veldig mye, men heldigvis så drar min kjære samboer meg ned på jorda, det er ikke en villa vi har kjøpt oss hehe. Drømmer stort hihi!! Kan nesten ikke fått sagt hvor mye jeg gleder meg, føler jeg har vært på flytte fot de siste 10 årene å det stemmer nok, tror jeg nærmer meg 15 adresse endringer i løpet av disse årene, skrek og gru!!!

Denne helgen har vi ikke noen store planer, ta det som det kommer. Blir nok noen trilleturer og litt shopping. Emma trenger noe små ting, slik som sko og en vår jakke. Nye støvler må hun også få, har lagt min elsk på disse hunter støvlene. Men må vente litt til med de for de er litt for store til henne men til høsten kanskje:0)




Ha en fin fin dag alle sammen ♥

søndag 11. mars 2012

Glede

Hei hei

Vært litt travelt de siste dagene så har ikke oppdater på en stund. Vi har fått ny innflytningsdato på rekkehuset vårt:0) 27 JULI, det er ikke lenge til, JIPPPPIIIII!!!!

På lørdag var vi rundt og kikket på gulv og maling, vi må også ha fliser som skal være i gangen. Vår tur til varmere strøk er desverre avbestilt pga vi må jobbe i huset da, men det gjør ikke noe. Er en så utrolig god følelse å tenke at vi snart får vårt eget, og det at det er helt nytt gjør det bare enda bedre. Har heldigvs en storesøster som er helt rå på interiør og farger så hennes hjelp er gull verdt i denne prosessen. Sjekk ut bloggen hennes http://minglede-annfrid.blogspot.com/

Været her i Oslo er noe annet enn vestlandsværet hehe;0) Sol fra skyfri himmelen hele helgen. Vi var en tur på lekeland på lørdag ettermiddag, Emma stortrives der. Lekeland er fin plass for henne å leke med andre barn og her får hun herje fra seg noe energi.





 Idag har vi vært ute hele dagen, først i frogner parken så trillet vi en tur inn til byen og inntok middagen på akerbrygge. Har en flott lekeplass rett utenfor leiligheten der avsluttet vi dagen med å lek i sandkassen og på ulike lekeapparater:0)



Klem

tirsdag 6. mars 2012

Travelt i storbyen

Lille Julie er blitt så forkjølet, mistenker at den lille svømmeturen på søndag er skyld i det. Men men går nok snart over. Hun la seg så fint kl 19 ikveld, men innen klokken var 20.30 hadde jeg byttet 5 pyjameser like mange bodyer og to tepper. Klikk i boksen, gulping er noe herk!!!


Idag har vi vært i barnehagen, kjempe kjekt som alltid. Klokken 12 møtte jeg jentene i barselgruppen min. En kjempe flott gjeng:0) Vi var på trilletur rundt forbi over alt Hehehe, på leting etter en kaffe som hadde plass til 7 pratesjuke mødre. Men måtte gi opp. Ble enige om å treffes hjemme hos hverandre, mens vi venter på våren. Gleder meg allerede til neste treff.

Har begynte å scrappe litt igjen, glede meg til jeg kan bli med på scrappeklubben i Stavanger sine møter igjen. Trenger inspirasjon!!! Har også et hekle prosjekt som ligger å venter på meg, skal se om jeg kan få til en rute mens jeg ser fruene på tv.

Ha en strålende kveld
Klem

mandag 5. mars 2012

Barnehageplass

Jippi!!!

Emma har fått plass i Strutsen pedagogiske barnehage fra august av. Krysser fingrene for at Julie får begynne i samme barnehage i januar 2013. I dag har vi vært ute hele dagen, kost oss i parken og jeg har vært på SATS og fått trimmet kroppen litt. Savner dere i Stavanger noe veldig, gleder meg til å komme hjem igjen...

søndag 4. mars 2012

En fin fin helg er over

Heisan hopsan

Vært en flott helg med mange aktiviteter. Lørdag ettermiddag var vi på Leo`s lekeland, Emma synes det er kjempe kjekt. Hun herjer rundt over alt, utrolig å se hvor fort hun utvikler seg motorisk nå. Mer og mer ord kommer også. Både Emma og Julie sovnet kl 7 utslitt etter en travel dag, så jeg fikk min første løpetur i år. Utrolig deilig og kjenne at formen er på vei tilbake. To måneder til vi skal til Tyrkia så gjelder og ikke ligge for mye på lat siden nå:0)

I dag har vi vært på Hundsund bad, det ble 10 -15 minutter bading heheh. Det var første gang Julie badet og så var vannet noe kaldere i dag enn det det vanligvis er så jeg ville ikke ha hun så lenge uti. Da ville ikke Emma heller bade mer;0) Så neste søndag drar vi på ettermiddagen da er Emma litt mer opplagt etter å fått den lille kvilen på formiddagen. Håper de skrur opp tempraturen i bassenget også litt!!

Ettermiddagen i dag tilbringte vi i frognerparken så var vi en liten trilltur rundt på majorstua. Savner dere hjemme, ikke så lenge til påske så håper vi ses da. Jeg og ungene tar nok noen ekstra dager ferie og får hilset på godt folk:0)



Klem

lørdag 3. mars 2012

En vinter dag

Kulda ligger over Oslo i morgen timene. Emma lurte seg opp i vår seng i morgen timene, halv ni fikk vi klar beskjed at hun var klar for frokost. Herlig når man kan sove litt ekstra noen dager i løpet av uken.

Skal ut en trilletur til sentrum og kikke litt, alltid kjekt med litt vindusshopping;0) Emma sitter i sacosekken sin å venter på at Handy Manny skal dukke opp på skjermen, men ikke noe tv før ikveld prøver jeg å fortelle ikke alltid det blir like godt mottat. Handy Manny er favoritten hennes blant barneserier.

Ha en fin fin dag alle sammen

torsdag 1. mars 2012

God kveld alle samme

Dagen idag har vært en slik dag man ikke ønsker seg for mange av. Emma har vært på et kranglende humør siden hun stod opp, herlig alder hun er i nå :0) hehe snart har jeg en til som vil krangle med mammaen sin. Men men må vel ta det med et smil og telle til ti. Idag har jeg  vært på SATS, går to ganger i uken på en time som heter satsbaby. Julie er med på timen ( les: sover i beggen sin) og Emma plasserer jeg hos SATS sine barnepasserne. Passer meg helt perfekt, blir litt egen tid midt på dagen som er gullverdt.

Ettermiddagene tilbringer vi som regel ute å renner på akebrett eller på lekeplassen alt etter hva været tillater. Jeg liker meg godt utendørs og synes det er kjempe kjekt å ta med Emma på ulike aktiviteter. Hun liker seg veldig godt i akebakken så håper snøen ikke forsvinner helt enda.







Klem