søndag 4. mars 2012

En fin fin helg er over

Heisan hopsan

Vært en flott helg med mange aktiviteter. Lørdag ettermiddag var vi på Leo`s lekeland, Emma synes det er kjempe kjekt. Hun herjer rundt over alt, utrolig å se hvor fort hun utvikler seg motorisk nå. Mer og mer ord kommer også. Både Emma og Julie sovnet kl 7 utslitt etter en travel dag, så jeg fikk min første løpetur i år. Utrolig deilig og kjenne at formen er på vei tilbake. To måneder til vi skal til Tyrkia så gjelder og ikke ligge for mye på lat siden nå:0)

I dag har vi vært på Hundsund bad, det ble 10 -15 minutter bading heheh. Det var første gang Julie badet og så var vannet noe kaldere i dag enn det det vanligvis er så jeg ville ikke ha hun så lenge uti. Da ville ikke Emma heller bade mer;0) Så neste søndag drar vi på ettermiddagen da er Emma litt mer opplagt etter å fått den lille kvilen på formiddagen. Håper de skrur opp tempraturen i bassenget også litt!!

Ettermiddagen i dag tilbringte vi i frognerparken så var vi en liten trilltur rundt på majorstua. Savner dere hjemme, ikke så lenge til påske så håper vi ses da. Jeg og ungene tar nok noen ekstra dager ferie og får hilset på godt folk:0)



Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar