lørdag 23. juni 2012

Frognerbadet ♥

Kan absolutt ikke klage på fasilitetene utenfor leiligheten vår. Når solen skinner fra en skyfri himmel er det vel ikke noe som er kjekkere for unger enn å plaske rundt i et basseng;0) Emma og Julie synes det er kjempe kjekt å bade. Julie ligger som nevnt i hoftepute så hun får ikke bade andre plasser enn i badekaret hjemme. Men kanksje, kanksje får hun av puten 3 Juli. Tvi Tvi....
Emma begynte på babysvømming da hun var ca 6 uker gammel, vi gikk på 2 kurs. Jeg gikk en del med henne i Stavanger svømmehall da vi bodde der. Mens vi har bodd i Oslo har  vi vært i Hundsund bad, Julie har faktisk badet der en gang før hun fikk puten på seg, hun er helt vill når hun bader.=0)


Tre ganger denne uken har jeg vært med ungene på Frognerbadet. Håper virkelig vi får mer finvær den siste tiden vi bor her i tigerstaden, slik at vi kan benytte oss mer av det flotte badeanlegge. Har ikke vært mye folk i bassengene, akkurat passe. Badevaktene har vært meget flinke til å passe på at de store barna holder seg unna barnebassenge slik de søte små har  kunnet virkelig kost seg i fred og ro. Julie har kost seg i skyggen med leker, eller sittet på fanget mitt å følgt med når storesøster herjer i vannet.Denne uken har vi også hatt sommeravslutning i Knoppen åpnebarnehage på Skøyen. En helt fantastisk barnehage, med en styrer som har vært helt fantastisk mot oss. Emma er blitt veldig glad i henne og går ikke hjem uten at hun har fått sagt hade til henne:0)


Julie smiler fra hun våkner om morgenen til hun sovner om kvelden. Til og med når hun vil ha et av sine natt måltider smiler hun fra øre til øre og er helt i hundre. Vår lille spurv som vi håper så inderlig skal få av puten om litt over en uke..  ( alltid håp i hengende snøre... eller hva?) I verste fall må hun ha puta på i nye 3 mnd.. prøver å ikke fokusere på det;0)


ha en fortsatt fortreffelig helg folkens..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar