søndag 11. mars 2012

Glede

Hei hei

Vært litt travelt de siste dagene så har ikke oppdater på en stund. Vi har fått ny innflytningsdato på rekkehuset vårt:0) 27 JULI, det er ikke lenge til, JIPPPPIIIII!!!!

På lørdag var vi rundt og kikket på gulv og maling, vi må også ha fliser som skal være i gangen. Vår tur til varmere strøk er desverre avbestilt pga vi må jobbe i huset da, men det gjør ikke noe. Er en så utrolig god følelse å tenke at vi snart får vårt eget, og det at det er helt nytt gjør det bare enda bedre. Har heldigvs en storesøster som er helt rå på interiør og farger så hennes hjelp er gull verdt i denne prosessen. Sjekk ut bloggen hennes http://minglede-annfrid.blogspot.com/

Været her i Oslo er noe annet enn vestlandsværet hehe;0) Sol fra skyfri himmelen hele helgen. Vi var en tur på lekeland på lørdag ettermiddag, Emma stortrives der. Lekeland er fin plass for henne å leke med andre barn og her får hun herje fra seg noe energi.





 Idag har vi vært ute hele dagen, først i frogner parken så trillet vi en tur inn til byen og inntok middagen på akerbrygge. Har en flott lekeplass rett utenfor leiligheten der avsluttet vi dagen med å lek i sandkassen og på ulike lekeapparater:0)



Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar