mandag 23. april 2012

En liten drøm

Rekkehus på felt B10 + B12 Slik ser baksiden av Rekkehuset vårt ut:0) 

Endelig, nå er det ikke lenge til drømmen er en virkelighet. Har så lenge ønsket meg et lite hus med en ute plass. Har beste samboer som jobber døgne rundt for at vi skal få et fint hjem, sender han de krefter og tanker jeg kan fra oslo♥ Litt rart å sitte her og føle at jeg ikke gjør noe fornuftig, ikke at jeg ikke gjør noe... To unger alene er bare herligt haha.. Utrolig nok så ser det ganske så bra ut her i kåken, emma hjelpte til  med rydding før hun masjerte i seng. Hun tømte ut alle perler ut over stue gulvet da jeg foreslo at hun skulle legge seg, det fikk hun rydde opp i selv ( med god hjelp av mammaen):0)

Julie ligger fortsatt våken her, idag ville hun ikke legge seg, pleier å legge seg i 7-8 tiden uten noen problemer, men ikke idag. Så nå ligger hun under baby gymmen og koser seg. Titter litt på 71 grader nord inni mellom. hehe!! Hun vokser bitte litt for hver dag, i dag er hun faktisk 4 mnd. Skal på rønken på torsdag av hofter og så blir det en vekt kontroll i neste uke. Hun har alltid vært noe mindre enn storesøster var på samme tid. Men hun gulper en del og det kan bli både to og tre skift før vi kommer oss ut dørene. Noen dager er verre enn andre, håper det snart gir seg. Har vel aldri vasket så mye klær noen gang!!! 4 mnd og ikke 6 kg enda var vist noe i minste laget så nå skal hun følges opp så får vi se hva som skjer. Finnes en mal for alt her i livet;0)

Har desverre ikke kamera for tiden, da vi glemte det igjen i stavanger i påsken. Vi hadde et lite kjekt et her i oslo, men det har emma gjemt på en veldig lur plass!!!!

Ha en fin fin kveld alle sammen:0)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar