mandag 16. april 2012

Lek og morro.

Hei hei har vært litt stille på blogge fronten pga påske. Påsken tilbrakte vi i stavanger, kjempe kjekt å treffe venner og familie igjen. Dere er alle så fryktelig savnet her i storbyen. Påskeaften brukte vi til å velge ut farger og sjekke gulv til rekkehuset vårt. Ikke lenge igjen nå før vi står med nøkkelen i hånden og kan flytte inn:0)

Har faktisk ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å komme hjem i eget hus, magisk!! Forrige uke gikk med på å vakse leilighet og komme i orden med klesvasken. Vaskemaskinen og tørketrommelen går døgne rundt om dagen:0)

Emma herjer mer og mer for hver dag som går. Virker som hun over natten plutselig kommer seg opp over alt, plutselig var hun på vei opp på stuebordet i neste øyeblikk besteg hun kjøkkenbordet. Hehehe en fantastisk fase hun er i nå. Nye ord kommer hver uke, bare gøy gøy. Vist dere noen gang får anledning til å være hjemmeværende lengre med barna så gjør det. Det er slitsomt til tider, men den dyrebare tiden de er små kommer aldri tilbake.

Julie er snart 4 mnd, ein liten spurv er hun enda, med lopper i blodet. Hun har blitt ny på håret etter påsken hehehe. Hun har hatt en liten hanekam og to flekker med hår i nakken. jeg tok en sjefs avgjørelse her om dagen og tok saksen fatt og klippet vekk alt sammen. Hun er jo helt perfekt med sine skinnene blå øyne og fantastiske smil. Aldri har jeg sett en baby smile så mye, aldri dårlig humør på den jenta:0)

Her kommer et lite bilde dryss av litt av hvert som vi har vært ute på siden påske.





 

På mandagene er det sang og musikk som gjelder for oss, det synes emma er veldig kjekt. Hjemme har vi sang stund hver dag når vi ikke går i barnehagen eller er på babysang. Da rigger vi oss til i prinsesse telte og så synger vi alle sangene vi kan og har ulike leker som også lille Julie får være med på. Gjelder og ikke kjede seg;0)

Vi glemte kamera desverre da vi var på påsketur, så bildene er ikke av beste kvalitet. Satser på at vi får det tilbake om ikke alt for lenge. Ellers har det skjedd noe kjekt i min hverdag, kommer tilbake til det i slutten av uken:0)

2 kommentarer:

  1. Sns sanart me sko få se et bilde av sen nyklypte Juli:-) Nå vett ungane at me skal t Oslo:-) Stor glede. K ti komme du vest over?

    Klem fra Annfrid

    SvarSlett
  2. Hehe me glemte kamera i stavanger i påsken, så har emma gjemt det lille kamera som eg hadde her i oslo:0( Så ingen bilder kommer på en stund!! Gleeede oss veldig til dokke komme til oss i oslo. Eg pakker sekken og vogna og satser på å ankomme stavanger 4 mai:0) Ska få låne broders hus, vist de drar til voss den helgen.

    SvarSlett